Doorgaan naar inhoud

Veelgestelde Vragen

Alles wat je wilt weten, op één plek verzameld.

Bestelling en Levering

Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?

Na het plaatsen van uw bestelling kunt u de status ervan controleren via uw klantenlogin.

Wat zijn de verzendkosten?

De standaard verzendkosten zijn €7,95. Voor bestellingen vanaf €75 bieden we gratis verzending aan. Houd er rekening mee dat pakketten een maximumgewicht van 23 kg hebben. Als uw bestelling dit gewicht overschrijdt, wordt deze in meerdere pakketten verzonden. Voor diepvriesartikelen geldt een apart tarief van €19,95 voor verzending vanaf 100,- bieden we gratis verzending aan..

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Doorgaans geldt op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. Bestellingen geplaatst in het weekend worden de eerstvolgende werkdag verwerkt.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren nadat deze is geplaatst?

U heeft het recht om uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren, dit wordt het herroepingsrecht genoemd.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Zodra een bestelling is afgerond en verzonden, kan deze niet meer worden geannuleerd. U kunt wel het product retourneren. Voor meer informatie kunt u mailen naar: info@petsfriends.nl.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, wat nu?

Het is mogelijk dat de bevestigingsmail in uw spambox terecht is gekomen. Controleer daarom uw spambox. Als u de mail nog steeds niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via info@petsfriends.nl. of via onze chat.

Ik heb nog geen track and trace code ontvangen, wat nu?

De track and trace code wordt naar u verzonden zodra uw bestelling is verzonden vanuit ons distributiecentrum. Het kan soms even duren voordat de e-mail met de track and trace code wordt verzonden. Controleer ook uw spambox. Als u na een redelijke tijd nog steeds geen track and trace code heeft ontvangen, neem dan contact met ons op.

Retourneren en Terugbetalingen

Wat is het retourbeleid?

De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de webshop geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@petsfriends.nl Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten. Mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe kan ik een artikel retourneren of ruilen?

Neem contact met ons op via info@petsfriends.nl voor de retourprocedure.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Na ontvangst van uw retour zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten, mits het product in goede orde is ontvangen. Bij beschadiging van het product of de verpakking kan er waardevermindering in rekening worden gebracht.

Wat als ik een beschadigd product ontvang?

Meld het binnen 24 uur na ontvangst via info@petsfriends.nl met foto's van de beschadiging(en). Retourneer het artikel binnen 14 dagen na ontvangst met ons retourformulier. Het product moet bij ons zijn aangeschaft.

Geen Probleem, Maar Toch Terugsturen?

Stuur je artikel binnen 14 dagen na ontvangst retour met het retourformulier die u ontvang na uw retour aanvraag. Het product moet bij ons zijn aangeschaft. Het product moet ongeopend en in de originele, onbeschadigde verpakking worden geretourneerd.

Wat mag er niet retour?

Houd er rekening mee dat medicijnen en afgeprijsde artikelen niet kunnen worden geretourneerd.

Productinformatie

Hoe kies ik de juiste maat voor producten?

Het kiezen van de juiste maat is afhankelijk van uw huisdier. Raadpleeg de productinformatie op onze website.

Wat als een product uitverkocht is?

Bij tijdelijke uitverkoop kunt u een mail sturen om naar de verwachte levertijd te vragen of een pre-order te plaatsen. voor meer informatie kunt u mailen naar : info@petsfriends.nl

Waar vind ik meer informatie over een product?

Mocht de gewenste informatie niet bij de productomschrijving staan, dan kunt u gebruik maken van de chatfunctie of ons contactformulier. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren.

Betalingen

Welke betaalmethoden accepteert de webshop?

Wij accepteren iDEAL, creditcard, PayPal en andere gangbare betaalmethoden.

Hoe zijn online betalingen beveiligd?

Onze website gebruikt SSL-encryptie om ervoor te zorgen dat uw betalingsgegevens veilig zijn.

Account en Technische Ondersteuning

Hoe maak ik een account aan?

U kunt een account aanmaken via de knop rechtsboven op onze website of tijdens het afrekenproces.

Wat als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Klik op "wachtwoord vergeten" op de inlogpagina of stuur ons een chatbericht.

Waar kan ik terecht met technische problemen?

Voor technische ondersteuning kunt u het contactformulier invullen of mailen naar info@petsfriends.nl.

Algemeen

Heeft PetsFriends ook fysieke winkels?

Nee, PetsFriends is uitsluitend een online webshop.

Hoe schrijf ik me in of uit voor de nieuwsbrief?

U kunt zich onderaan de pagina inschrijven voor onze nieuwsbrief. Uitschrijven kan via de link onderaan de nieuwsbrief of door het invullen van ons contactformulier.

Hoe neem ik contact op met de klantenservice?

De snelste manier om contact op te nemen is via de chatfunctie op onze website of via het contactformulier.

Heb je niet gevonden wat je zocht? Geen zorgen!

We begrijpen dat elke vraag uniek is en dat niet alles altijd in een FAQ-sectie past. Als je een specifieke vraag hebt, of gewoon wat meer informatie nodig hebt over een bepaald onderwerp, zijn we hier om te helpen!

We begrijpen dat elke vraag uniek is en dat niet alles altijd in een FAQ-sectie past. Als je een specifieke vraag hebt, of gewoon wat meer informatie nodig hebt over een bepaald onderwerp, zijn we hier om te helpen!

Neem gerust contact met ons op via info@petsfriends.nl of maak gebruik van onze handige chatfunctie. Ons toegewijde team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je de best mogelijke ervaring te bieden.

Neem contact op